travico.fi

Designflooring-vinyylilankut ja -laatat

Vinyylilankut ja -laatat

Designflooring -lattialankut ja laatat on valmistettu kestävästä erikoisvinyylistä kuumaprässäämällä. Ne näyttävät ja tuntuvat aidoilta ja kestävät erittäin hyvin kulutusta myös vaativissa käyttökohteissa. Dfi-lattiat sopivat lähes kaikkiin julkisiin ja yksityisiin tiloihin. Ne soveltuvat erityisesti ”ongelma-aluille”, kuten ravintola- ja myymälätiloihin sekä eteistiloihin, keittiöihin, kodinhoitohuoneisiin ja tiloihin, joissa esim. puu- ja laminaattipinnat vahingoittuvat helposti kosteudesta.

Valikoimaan kuuluu paljon erilaisia vaihtoehtoa sekä yksilölliset design-mahdollisuudet, laivankansi- ja kalanruotokuviot jne.

Kaikki Dfi-laadut toimitetaan Saksasta ja niiden toimitusaika on n. 1,5-2 viikkoa tilauksesta.

Designflooring-mallistot sisältävät erilaisia kiinnitysvaihtoehtoja kulloiseenkin käyttötarkoitukseen.

Opus Enhance R11 liukuesteluokalla

Opus Enhance R11 mallisto on palvelutaloihin, hoivakohteisiin ym. julkisiin iloihin suunniteltu mallisto missä lattia ei saa olla liian liukas, mutta sen tulee olla kuitenkin helposti hoidettavissa ja sen tulee kestää esim. apuvälineiden aiheuttama rasitus. Enhance laatujen liukuesteluokka on R11 ja lisätietoja Enhance malliston väreistä alla. R11 luokan tuoteet merkitään aina SR koodilla (esim. Opus WP411-SR Niveus).

 

Kaleidoscope muotolaatat

Mallisto sisältää kuusi geometrista muotoa mm. Cubix, Pennon ja Apex. Malliston puu- ja kivijäljitelmillä säkä yksivärisillä tehosteväreillä luot yksilölliset lattiat niin pieniin kuin suuriinkin projekteihin.

Kaleidoscope mallisto ja floorstyle suunnitteluohjelma.

Dfi-lattiat toimistoissa ja ravintoloissa – esittelyssä NCC Äyritie 

Suunnitteluohjelma-applikaatio

Lisää vaihtoehtoja löydät alla olevista lankku- ja laattamallistoista!

 

Opus lankut ja laatat 2.5 mm

Moderneja puu- ja kivikuoseja, myös suurikokoisia laattoja ja lankkuja.Mallistossa myös välilistoja ja boordeja. Kalanruotokuviot ja laivankansilattiat. Kovaan julkiseen kulutukseen.

R11 Opus Enhance lankut ja laatat 2.5 mm

Julkisiin tiloihin suunniteltu mallisto R11 liukuesteluokalla. Käyttökohteina palvelutalot, hoivakohteet, myymälät ym. R11 luokan laadut merkitään aina SR tunnuksella.

Art Select Handcrafted lankut 3.0 mm

Rustiikkisia puukuoseja elävillä, strukturoiduilla pintarakenteilla ja reunaviisteillä. Lankkujen koko on 152x915 mm ja ne soveltuvat myös kalanruotoasennuksiin. Kovaan julkiseen kulutukseen.

Art Select Oak Royale lankut 3.0 mm

Puukuoseja elävillä, strukturoiduilla pintarakenteilla ja reunaviisteillä. Lankkujen koko on 178x1219 mm ja ne soveltuvat myös kalanruoto ym. asennuksiin. Kovaan julkiseen kulutukseen.

Art Select Oak Premier lankut 3.0 mm

Puukuoseja elävillä, strukturoiduilla pintarakenteilla ja reunaviisteillä. Lankkujen koko on 152x915 mm ja ne soveltuvat myös kalanruoto ym. asennuksiin. Kovaan julkiseen kulutukseen.

Art Select Parquet lankut 3.0 mm, koko 76x228mm

Pienemmillä 76x228 mm lankuilla on mahdollista louda näyttäviä lattioita ja niitä voidaan helposti yhdistellä myös vastaavan sävyn suurempien lankkujen ja välilistojen kanssa.Kovaan julkiseen kulutukseen.

Van Gogh lankut 3.0 mm

Laaja valikoima taidokkaita puukuoseja mikroviisteellä. Lankkujen koko on 178x1219 mm ja ne soveltuvat myös kalanruoto, laivankansi ym. asennuksiin. Kovaan julkiseen kulutukseen.

Rubens lankut 2.0 mm

Puu- ja kivikuoseja kodin tiloihin sekä kevyempään projektikäyttöön kuten hotellihuoneisiin ym. Lankkujen koot ovat 76x457 mm ja 152x915 mm.

Art Select Slate laatat 3.0 mm

Klassiset kivikuosit erikokoisina laattoina välilistoilla tai ilman välilistoja. Laatoissa reunaviiste.

Rubens laatat 2.0 mm

Kivikuoseja kodin tiloihin sekä kevyempään projektikäyttöön kuten hotellihuoneisiin ym. Laattojen koot ovat 305x305 mm ja 305x457 mm ja laatat voidaan asentaa välilistoilla tai ilman.

Design Stripe välilistat 3/5/10 mm

Valmiita välilistoja Dfi:n liimattaville 2 mm, 2.5 mm ja 3 mm lankku- ja laattalaaduille. Välilistojen leveys on 3, 5 tai 10 mm. Laivankansikuviot, laattojen saumat jne.

Boordit

Valmiita boordeja ja kulmapaloja Dfi:n liimattaville 2 mm, 2.5 mm ja 3 mm lankku- ja laattalaaduille.

Mallisto