travico.fi

Shaw tekstiililaatat

Shaw tekstiililaatat valmistetaan Skotlannissa ja mallistot sisältävät hinnaltaan ja rakenteeltaan erilaisia vaihtoehtoja erityyppisiin projekteihin. Tekstiililaatat valmistetaan hiilineutraalisti ja niillä on mm. Cradle to Cradle sertifiointi sekä EPD luokitus. Shaw valmisti ensimmäiset kierrätettävät Cradle to Cradle kiertotalousajatteluun perustuvat lattianpäällysteet jo yli kaksikymmentä vuotta sitten ja tuotteiden kierrätys ja uudelleen käyttö on ollut osa Shawnin maailmanlaajuista toimintamallia jo pitkään. 

Toisin kuin monet muut tekstiililaattavalmistajat Shaw valmistaa itse myös tekstiililaatoissa käytetyt lankakuidut. Näin se pystyy mm. optimoimaan tuotanto- ja kierrätysketjut sekä varmistamaan myös ympäristön ja käyttäjien kannalta parhaimmat mahdolliset ratkaisut ja tuotteet. Shaw EcoSolution Q kuidut ovat helpommin kierrätettävissä ja ne ovat kestäviä ja pitkäikäisiä. Lankakuidut sisältävät yli 200 erilaista sävyvaihtoehtoa. 

Tekstiililaatoissa on vakiona Taskworx pohjarakenne ja lähes kaikkiin laatuihin on saatavilla myös Comfortworx äänenvaimennus- ja mukavuuspohja joka valmistetaan valtaosin kierrätysmateriaaleista. Comfortworx laatoilla on erinomaiset absorptio- ja askeläänenparannusarvot. 

Mallistojen eri laadut sisältävät keskenään synkronoituja ja helposti yhdisteltäviä sävyjä ja Shawnin projektipalvelu auttaa myös tarvittaessa havainnollistamaan eri laatujen yhdistelmät tekemällä niistä asiakkaalle projektikohtaiset 2D ja3D visualisoinnit.

Mallistot:

AUXILIARY mallisto 

AUXILIARY esittelyvideo

RADIP SELECT mallisto

KINDRED mallisto

KINDRED esittelyvideo (together 5T463 laatta)

DYELAB mallisto

DYELAB varastosävyt

HAVEN mallisto

SUITED mallisto

SHIFTING FIELDS mallisto

SHIFTING FIELDS esittelyvideo

FLOOR ARCHITECTURE II mallisto

FLOOR ARCHITECTURE II esittelyvideo

FLOOR ARCHITECTURE II Stone 5T454 esittelyvideo

LIVING SYSTEMS mallisto

 

 

 

Ota yhteyttä