travico.fi

Girloon LIFTBAC -tekstiililaatat - kiinnitys ilman liimaa

Ainutlaatuinen Girloon liftBAC -lattiajärjestelmä itsekiinnittyvillä moduulitekstiililaatoilla tarjoaa paljon ominaisuuksia. Laattojen asennukseen ei tarvita erillisiä liimoja, tartunta-aineita tai kulmateippejä ja laatat voidaan asentaa lähes kaikille tasaisille pinnoille. Kaikki Girloon MO Liftbac laatat ovat M1 päästöluokiteltuja ja niissä on vakiona hengittävä tekstiilipohjarakenne. Rakenne ei sisällä bitumia, bitumisekoitteita tai ftalaatteja.

  • Hengittävä tekstiilipohjarakenne, ei bitumia tai bitumisekoitteita 
  • Helppo ja nopea asentaa kaikille tasaisille, puhtaille ja pölyttömille aluslattioille
  • Myös nykyisten lattioiden päälle (laminaatti, linoleumi, parketti...)
  • Lattia heti käyttövalmis
  • Vaihdettavissa ilman haju- ja meluhaittoja
  • Yksilöllinen lattiapinta yhdistelemällä eri värejä ja laatuja
  • Tekstiilipohjarakenteen ansiosta erinomainen akustiikka
  • Ihanteellinen korotetuille kaksoislattioille
  • Kätevä laattakoko 25x100 cm tai 50x50 cm (Choice mallisto), minimaalinen hukka
  • Myös erikoiskoot 50x50 cm, 100x100 cm jne. saatavana kun määrä on vähintään 200 m2

Uusi CHOICE mallisto

Uusi CHOICE mallisto lisävärit (ei varastovärit)

Choice mallisto sisältää 17 silmukkapintaista printattua varastoväriä ja laattojen koko on 50x50 cm. Laatat itsekiinnittyvällä liftBAC -järjestelmällä eikä erillisiä tarrapaloja, liimoja tai teippejä tarvita. Laatoissa on hengittävä tekstiilipohjarakenne eivätkä ne sisällä bitumia, bitumisekoitteita tai pvc:tä. Mallisto on suunniteltu erityisesti julkitilakäyttöön. 

Omat värit ja kuviot

Määrän olessa vähintään 200 m2 voi toteuttaa myös omat värit ja kuviot. Valitse väri ja laatu esim. 180 vaihtoehtoa käsittävästä värimallistosta tai suunnittele itse oma kokonaisuutesi. Girloon Style kuoseihin voidaan valita omat värit kun määrä on vähintään 105 m2! 

 

liftBAC esittelyvideo

 

Liftbac Modulart UNI mallisto

Modulart UNI mallisto sisältää silmukkapintaisia ja aukileikattuja yksivärisiä tai kevyesti meleerattuja laatuja. Kaikki värit ovat varastovärejä ja niiden minimitoimitusmäärä on 1 paketti (3.5 m2/ 2.0 m2 Vista laatu). Laadut soveltuvat kovaan projektikäyttöön.

Liftbac Modulart LOOP DESIGN mallisto

Modulart LOOP DESIGN mallisto sisältää strukturoituja silmukkapintaisia laatuja. Kaikki värit ovat varastovärejä ja niiden minimitoimitusmäärä on 1 paketti (3.5 m2). Laadut soveltuvat kovaan projektikäyttöön.

Liftbac STYLE mallisto

Modulart STYLE mallisto sisältää kuvioituja ja strukturoituja silmukkapintaisia laatuja. Varastovärien minimitoimitusmäärä on 1 paketti (3.5 m2) ja ei varastolaatujen 52,50 m2. HUOM. malliston kuosit voidaan tehdä myös omilla väreillä (NCS, RAL, Pantone...) ja minimäärä on vain 105 m2.

Liftbac Modulart OMA KUOSI JA VÄRI

Liftbac laatat saatavilla myös omilla kuoseilla ja väreillä. Kysy lisää Travico Oy:n projektimyynnistä.

Liftbac CHOICE mallisto, 50x50 cm

Erityisesti julkisiin tiloihin suunniteltu silmukkapintainen printattu mallisto jossa on 17 varastoväriä. Laattojen vakiokoko on 50x50 cm.

Mallisto