travico.fi

Brintons-kokolattiamatot ja laatat

Brintons Ltd. on yksi maailman johtavista kudottujen 80/20 villasekoitteisten kokolattiamatojen valmistajista. Yhtiöllä on valmistusta Englannissa, Portugalissa, Australiassa ja Intiassa. Vuonna 1783 perustettu perheyhtiö valmistaa korkealaatuisia axminster- ja wiltonkudottuja tekstiilimattoja ja -laattoja julkisten tilojen vaativiin käyttökohteisiin.

Brintonsin matot valmistetaan raakavillan valinnasta ja käsittelystä alkaen itse kehitetyllä teknologialla ja koneilla. Brintonsilla on laaja varastomallisto nopeisiin toimituksiin, mutta myös laaja hyödynnettävissä oleva kuosipankki tilauskuoseille.

Design leader – omat kuosit

Brintons tarjoaa huippu-designia ja lähes rajattomat kuviomahdollisuudet sekä erinomaiset projektia tukevat palvelut. Brintons käsittelee vuosittain noin 20 000 uutta kuosia ja suunnitelmaa. Brintonsin suunnittelijat auttavat asiakkaiden omien kuosien suunnittelussa ja toteutuksessa. 

Projektin edetessä voidaan esim. mattojen lankakoostumukset ja lankapainot valita tapauskohtaisesti käyttötarkoituksen ja budjetin mukaan. Näin asiakas saa myös kustannuksiltaan parhaan vaihtoehdon. 

Brintonsin matot tuotetaan ekologisesti ISO 14001 -ympäristöstandardin mukaisesti ja ne täyttävät muun muassa Leed-määritysten mukaiset  VOC-emissiopäästövaatimukset.

Erikoismittaiset irtomatot – yksilölliseen sisustamiseen

Brintos valmistaa myös yksilöllisiä axminsterkudottuja sekä käsintuftattuja irtomattoja.

UUTTA! Brintons QuickWeave -mallisto - laadukkaat kudotut matot nopeaan toimitukseen ja useilla värivaihtoehdoilla.

QuickWeave -mallisto

Brintons-varastomallisto

Brintons-referenssejä

 

Ota yhteyttä