travico.fi

Asennusjärjestelmät, alusmatot, IMO päällysteet sekä erikoislattiat

Asennusjärjestelmät ja alusmatot

Forbo Sarlibase TE -alusmatto on irtoasennettava alusmatto, jota voidaan käyttää alustoilla joissa päällysteen liimaus aluslattiaan ei ole mahdollista tai kun alustan tavanomainen esikäsittely ei ole mahdollista. Alusmatto soveltuu myös asennuksiin joissa nykyinen päällyste tulee säilyttää tai sitä ei voida poistaa. Alusmattoa voidaan käyttää mm. Forbon flokattujen Flotex laattojen ja mattojen kanssa. Järjestelmä mahdollistaa mm. asennukset joissa betonipintaan ei tule lainkaan liimaa tai tarra-aineita ja silti päällysteet ovat puhdistettavissa ja hoidettavissa normaaliin tapaan. 

 

Ecofix tarrakiiinnitysmenetelmä

Kiinnitä tarralla, liimaa ei enää tarvita. Ecofix tarrakiinnitysmenetelmä on kehitetty Vorwerkin tuftatuille tekstiilimatoille. Kiinnitys on siistiä, nopeaa ja täysin hajutonta. Kun rakennus tai tilat on kerran varustettu ecofix -menetelmällä säästetään tulevissa sisustuksissa huomattavasti sekä aikaa että rahaa. Matto voidaan vaihtaa helposti niin osittain kuin kokonaistenkin kerrosten osalta. Menetelmää käytetään erityisesti junissa, hotelleissa jne. Ecofix kiinnitykseen soveltuvat matot tehdään pääsääntöisesti aina tilauksesta ja niiden toimitusehdot tulee tarkistaa erikseen.

 

IMO luokitellut lattianpäällysteet - Flotex FR

Flokatut Flotex FR lattianpäällysteet täyttävät laivoihin ja juniin vaadittavat tiukat paloluokitukset. Flotex FR laadut tehdään pääsääntöisesti tilauksesta ja niiden minimitoimitusmäärä on mallistosta riippuen 60-1000 m2. Flotex FR laatua on saatavilla myös omilla kuoseilla ja väreillä sekä 49x49 cm kokoisina laattoina. Flotex FR -matot voidaan myös leikata tehtaalla valmiiksi esim. hytin mittojen mukaan (maks. 2000x2500mm) tai muihin erikoismuotoihin. 

 

Erikoispohjat ja -muodot

Osa tuotteistamme on saatavilla myös erikoispohjarakenteilla (dB, esd jne). Mattoja saadaan myös leikattua erikoismuotoihin ja -mittoihin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ota yhteyttä