travico.fi

ShawContract tekstiililaatat

Tekstiililaatat valmistetaan Skotlannissa ja laajat mallistot sisältävät hinnaltaan ja rakenteeltaan erilaisia vaihtoehtoja erityyppisiin projekteihin. Hiilineutraalisti valmistetuilla tekstiililaatoilla on mm. Cradle to Cradle sertifointi sekä EPD luokitus. Uuden EcoworxS pohjarakenteen sekä omien kierrätyskuitujen myötä laatat ovat kaikilta osin täysin kierrätettävissä ja niiden hiilijalanjälki on entistäkin pienempi (Esim. New Path mallisto 4.91 Kg Co2 e/m2). Shaw valmisti ensimmäiset kierrätettävät ja Cradle to Cradle kiertotalousajatteluun perustuvat lattianpäällysteet jo yli kaksikymmentä vuotta sitten ja tuotteiden kierrätys sekä uudelleen käyttö on ollut osa Shawnin maailmanlaajuista toimintamallia jo pitkään. Vuoden 2006 jälkeen Shaw on kierrättänyt reTurn ohjelman avulla jo yli 450 miljoonaa kiloa käytöstä poistuneita lattianpäällysteitä. Suljettu kierto - ShawContract EcoworxS tekstiililaattojen kierrätys uusiksi tekstiililaatoiksi

 

Monista muista tekstiililaattavalmistajista poiketen Shaw valmistaa itse myös tekstiililaatoissa käytettäviä lankakuituja. Näin se pystyy mm. optimoimaan tuotanto- ja kierrätysketjut, sekä varmistamaan myös ympäristön ja käyttäjien kannalta parhaat mahdolliset ratkaisut ja tuotteet. Shaw EcoSolution Q kuidut ovat helpommin kierrätettävissä ja ne ovat kestäviä sekä pitkäikäisiä. Lankakuidut sisältävät yli 200 erilaista sävyvaihtoehtoa jolla voidaan varmistaa tuotteiden saatavuus myös tulevaisuudessa. ShawContract tekstiililaatoissa on vakiona Taskworx ja EcoworxS pohjarakenne ja useisiin laatuihin on saatavilla myös valtaosin kierrätysmateriaalista valmistettu Comfortworx äänenvaimennus- ja mukavuuspohja. Comfortworx laatoilla on erinomaiset absorptio- ja askeläänenparannusarvot. Lisätietoja eri pohjavaihtoehdoista saa Travico Oy:n projektimyynnistä. 

Mallistojen eri laadut sisältävät keskenään synkronoituja ja helposti yhdisteltäviä sävyjä. Shawnin projektipalvelu auttaa myös tarvittaessa havainnollistamaan eri laatujen yhdistelmät tekemällä niistä asiakkaalle projektikohtaiset 2D ja 3D visualisoinnit. Mallinnuksista on apua myös kohteen määrälaskennassa sekä asennuksessa. Lisätietoja visualisoinnista.   

 

Alla lisätietoja ShawnContract tekstiililaattojen mallistoista. Linkin kautta pääsee myös valmistajan Resource Centre sivuille josta löytyy mm. kohde-esittelyjä ja sivuilta saa ladattua myös tarkempia high res kuvia, Bim objekteja jne.

ShawContract Resource Centre. 

 

Auxiliary tekstiililaatta

Malliston kolmella eri kuosivaihtoehdolla voit luoda siirtymiä eri alueiden välille. Kylmiä ja lämpimiä sävyjä sekä niiden yhdistelmiä. Tiivis ja kestävä (1/12) silmukkarakenne.

Floor Architecture III tekstiililaatta

Uusi raikas ja moderni väripaletti. 27 sävyvaihtoehtoa ja kolme erilaista tyyliä. 100% Shaw kierrätyslanka ja EcoworxS pohjarakenne - suljetun kierron tekstiililaatta.

New Path tekstiililaatta

Uusi hiilineutraali New Path mallisto sisältää kolme kuosia ja 12 vakiosävyä. 100% Shawn kierrätyslanka ja EcoworxS pohjarakenne - suljetun kierron tekstiililaatta.

Kindred tekstiililaatta

Mallistossa on viisi erilaista tyyliä sekä niiden väriyhdistelmiä mikä mahdollistaa yksinkertaisten sekä monimuotoisempien suunnitelmien toteuttamisen.

Dye Lab tekstiililaatta

Dye Lab jäljittelee luonnollisesti värjättyjen tekstiilien värimuutoksia luoden elegantin ja ainutlaatuisen visuaalisen ilmeen. Kappalevärjätty tekstiililaatta aukileikatulla rakenteella. Laatan koko 61x61 cm.

Dye Lab tekstiililaatat varastosävyt

Dye Lab tekstiililaattojen varastosävyt

Floor Architecture II tekstiililaatta

Malliston Fragment ja Stone kuoseissa yhdistellään orgaanisia ja geometrisia muotoja.

Haven tekstiililaatta

Kodinomaista tunnelmaa erilaisiin julkisiin ja yksityisiin tiloihin. Kolme kuosia ja 12 sävyvaihtoehtoa.

Rapid Select tekstiililaatta

Valikoituja ja moderneja tekstiililaattavaihtoehtoja nopeisiin toimituksiin. Kolme erilaista kuosia.

Suited tekstiililaatta

Malliston inspiraationa ovat olleet tekstiilit, jotka liittyvät läheisesti mukavuuteen ja joissa on ajatonta eleganssia. Laattojen koko on 25x100 ja 50x100 cm.

Shifting Fields tekstiililaatta

Mallistossa on kolme keskenään toimivaan tyyliä jotka ovat saaneet inspiraationsa luonnollisessa ympäristössä näkyvistä muutoksista.

Living Systems tekstiililaatta

Mallisto heijastaa luontoa ja sen muuttuvia muotoja. Kolmessa eri kuosissa on seitsämän eri tyyliä ja lukuisia eri värivaihtoehtoja.

Hexagon tekstiililaatta

Hexagon laattoja saa Auxiliary, Colour Construct (Pixel Hexagon) sekä Kindred (Belong ja Together) mallistojen laaduilla ja sävyillä. Huom. minimimäärät.

Colour Construct tekstiililaatta

Colour Construct mallistossa on 24 sävyä ja kaksi eri tyyliä, jotka toimivat harmonisesti yhdessä.

Mallisto