travico.fi

RE/COVER Green ja RE/COVER Green Parts -orgaaninen lattianpäällyste

Aidosti ekologinen valinta

RE/COVER green -tuotteet on valmistettu korkealuokkaisista ekologisista elastomeereista. Petrokemialliset polyolit on korvattu risiini- ja rapsiöljystä saatavilla orgaanisilla polyoleilla. Tuote ei sisällä lainkaan polyvinyylikloridia, eikä liuotin- ja pehmitinaineita. Valmistukseen käytetyt raaka-aineet ovat lähes 90 prosenttisesti uusiutuvia.

RE/COVER green -lattianpäällysteet ovat kierrätettäviä, EU:n REACH-asetuksen mukaisia ja ne täyttävät Yhdysvaltojen Green Building Councilin LEED-arviointijärjestelmien sekä Saksan kestävän rakentamisen neuvoston (DGNB) vaatimukset.

RE/COVER green -lattioissa ekologisuus tarkoittaa myös terveellisyyttä. Lattiasta ei pääse ilmaan hajua eikä haitallisia aineita ja ne ovat mm. M1-päästöluokiteltuja. Kestävä, kovan kulutuksen tuote, jolla on myös erinomaiset puhdistettavuusominaisuudet. Minkäänlaista käyttöönottokäsittelyä ei myöskään tarvita. Liukastumisen esto R9.

Kuten kaikki Vorwerkin tuotteet, myös RE/COVER green valmistetaan kokonaisuudessaan Saksassa. Näin Vorwerk pystyy kehittämään, koordinoimaan ja suojaamaan tuotteidensa laatua kaikissa vaiheissa. Myös RE/COVER green -lattianpäällysteiden design seuraa samaa korkean laadun linjaa; tuotteiden ulkonäkö on suunniteltu yhdessä Hadi Teheranin arkkitehti- ja suunnittelutoimiston kanssa. Tuloksena on raikas ja uusi design yhdistettynä uuden sukupolven lattianpäällysteen huippuominaisuuksiin.

Re Cover Green päällysteitä on saatavana sekä rullamateriaalina (Uni & Print) että laattoina (Parts).

Uni & Print -malliston matot

Parts-malliston laatat 

Referenssejä                                                  

Hoito-ohje

 

Ota yhteyttä