travico.fi

Kokolattiamatot

ALLERGISOIMATTOMAT KOKOLATTIAMATOT SEKÄ KOTIIN ETTÄ JULKISIIN TILOIHIN

Kokolattiamatto on muutakin kuin vain näkyvä pinta. Se on maton näkyvän osan ja rakenteen muodostama kokonaisuus. Jotta kokolattiamatto kestäisi ja täyttäisi sille asetetut vaatimukset, on kokolattiamaton kaikkien osatekijöiden oltava yhtä korkealaatuisia.

Arvotetun Saksalaisen kokolattiamattovalmistajan 125 vuoden kokemuksella kehittämät uuden tekstiilimattosukupolven texback- ja ecoback -matot ovat kokonaan tekstiiliä. Niissä ei ole käytetty erillisiä täyteaineita, bitumia, bitumisekoitteita ym. Vorwerkin mattojen pintalankamateriaaleina käytetään vain korkealuokkaisia merkkivalmistajien valmistamia kuituja. Kuten esim. vaatekuiduissa ja niiden käyttöominaisuuksissa on myös kokolattiamattojen kuiduissa eroja. Perinteisissä kokolattiamatoissa pinta ja pohjakerrokset liimataan aina yhteen, mutta Vorwerk ei käytä matoissaan lainkaan perinteisiä liimoja. Vorwerkin valmistusmenetelmät on myös kehitetty täysin vesipohjaisiksi jolloin haitallisia orgaanisia yhdisteitä ja aineita ei tarvitse käyttää. Mm. näiden seikkojen vuoksi Vorwerkin matot ovat hajuttomia ja allergiaystävällisiä. Hajuttomuus on selkeä osoitus siitä, ettei matoista pääse vahingollisia aineita sisäilmaan.   

KOKOLATTIAMALLISTO

MONIPUOLINEN VALIKOIMA KOKOLATTIAMATTOJA

 made by Vorwerk

Vorwerk Passion, Exclusive, Superior ja Essential tekstiilimattomallistot sisältävät silmukkapintaisia, aukileikattuja ja kierrettyjä mattolaatuja. Oheisista linkeistä pääset tutustumaan eri laatuihin ja niiden väreihin.

Vorwerk Passion tekstiilimattomallisto

Tutustu

Superior 1065 Viola

Tutustu

Superior 1064

Tutustu

Exclusive 1060

Tutustu

Exclusive 1066

Tutustu

Essential 1008

Tutustu

Essential 1074 Parma

Tutustu

Superior 1049 Samos

Tutustu

Kaikista kokolattialaaduista myös irtomattoja

Mikäli et halua mattoja kokolattiapinnalle voidaan ääntä vaimentavat ja pehmeät lattiaratkaisut toteuttaa myös suurempina irtomattoina. Kaikista Passion, Best of Living ja Contract malliston mattolaaduista voidaan tehdä myös halutun kokoisia irtomattoja erilaisilla nauhakanttaus- ja reuna-ommelvaihtoehdoilla. Reunaommeltujen irtomattojen maksimikoko on 5x6 m ja minimikoko 1 m2. Erikoismuotoisten mattojen toteutus tulee kysyä aina erikseen.

Löysitkö jotain mielenkiintoista?

Vorwerk PASSION mallistot löydät mm. seuraavilta jälleenmyyjiltä ja muistathan, että aidot Vorwerkin tekstiilimatot tunnistat aina maton pohjassa olevista Vorwerk logoista. Muiden Vorwerk mallistojen jälleenmyynti - kysy lisätietoja Travico Oy:stä.   

Mikäli löysit sinua kiinnostavia vaihtoehtoja eikä jälleenmyyjä sijaitse lähelläsi voimme myös postittaa sinulle kaksi mallipalaa veloituksetta. 

Miksi valita kokolattiamatto?

Vorwerkin tektiilimatoilla miellyttävämpi asuinympäristö 

  • Miellyttävä ja pehmeä jalan alla
  • Hengittävä rakenne, ei sisällä bitumia, bitumisekoitteita tai pvc:tä
  • Vähemmän melua - parempi akustiikka ja askeläänenvaimennus
  • Lämmin lattia – matot toimivat eristeenä kylmää aluslattiaa vasten ja poistavat lattiasta tuntuvaa vetoa. Tekstiilipohjaiset Vorwerkin kokolattiamatot soveltuvat asennettavaksi myös lattialämmityksen päälle.
  • Säästää energiaa – mikäli huoneeseen on asennettu tekstiilimatto ei lämpötilan lasku 1-2 C asteella aiheuta ongelmia ja lattia tuntuu edelleen miellyttävältä. Kun jaloilla on lämmin, ihminen pitää huonetilaa lämpimämpänä kuin se onkaan. Tutkimusten mukaan jo yhden asteen lasku huonelämpötilassa merkitsee n. 5 % säätöä lämmitysenergiakustannuksissa.
  • Vähentää sisäilman pölypitoisuutta. Allergialuokiteltu ja oikeaoppisesti hoidettu Vorwerk –kokolattiamatto pitää ilman puhtaana, koska pöly ei leijaile huoneilmassa vaan pysyy matossa kunnes se poistetaan matosta imuroimalla
  • Turvallinen ja elastinen lattia – kokolattiamaton päällä kulkeminen on erittäin turvallista eikä lattia ole märkänäkään liukas. Pehmeämpi lattia suojaa myös selkärankaa ja niveliä.  

Kokolattiamattojen toimitus

Matot toimitetaan tarvittaessa myös suoraan kotiosoitteeseesi (vastaanottajan tulee olla paikalla).

Sovi tarkemmista yksityiskohdista jälleenmyyjän kanssa tai Travico Oy puh. (09) 477 0780

Useimpien Vorwerk laatujen toimitusleveydet ovat 400 cm ja 500 cm joten matto päästään usein asentamaan saumattomasti.

Kokolattiamattojen asennus

Vorwerkin tekstiilipohjaiset tekstiilimatot voidaan käyttötarkoituksen mukaan kiinnittää mattoteipillä, grip tarra-asennusliimalla tai dispersioliimalla. Liiman tulee olla M1 päästöluokiteltua. Mikäli matot kiinnitetään portaisiin kysy ohjeet erikseen. Varmista myös tällöin, että valitsemassasi laadussa on myös porrasluokitus. Hengittävänä materiaalina Vorwerkin tekstiilimatot soveltuvat myös kellaritiloihin.

Lisätietoja Travico Oy puh. (09) 477 0780

Kokolattiamattojen hoito

Vorwerkin tekstiilimattojen pintaa ei tarvitse laittaa (ei saa) mitään ns. suojaavia käsittelyjä. Matot imuroidaan mattotyypin mukaan joko harjaavalla mattoimurilla/suulakkeella tai tehokkaalla imurilla joka on tarkoitettu myös tekstiilipintojen hoitoon. Mikäli kodissa on lemmikkieleäimiä tulee matot imuroida aina pyörivillä suulakkeilla varustetulla mattoimurilla.

Lisätietoja ja tarkemmat hoito-ohjeet Travico Oy puh. (09) 477 0780

Mallisto Edut Ohjeet