travico.fi

Kokolattiamatot

ALLERGISOIMATTOMAT KOKOLATTIAMATOT SEKÄ KOTIIN ETTÄ JULKISIIN TILOIHIN

Kokolattiamatto on muutakin kuin vain näkyvä pinta. Se on maton näkyvän osan ja rakenteen muodostama kokonaisuus. Jotta kokolattiamatto kestäisi ja täyttäisi sille asetetut vaatimukset, on kokolattiamaton kaikkien osatekijöiden oltava yhtä korkealaatuisia.

Arvotetun Saksalaisen kokolattiamattovalmistajan 125 vuoden kokemuksella kehittämät uuden tekstiilimattosukupolven texback- ja ecoback -matot ovat kokonaan tekstiiliä. Niissä ei ole käytetty erillisiä täyteaineita, bitumia, bitumisekoitteita ym. Vorwerkin mattojen pintalankamateriaaleina käytetään vain korkealuokkaisia merkkivalmistajien valmistamia kuituja. Kuten esim. vaatekuiduissa ja niiden käyttöominaisuuksissa on myös kokolattiamattojen kuiduissa eroja. Perinteisissä kokolattiamatoissa pinta ja pohjakerrokset liimataan aina yhteen, mutta Vorwerk ei käytä matoissaan lainkaan perinteisiä liimoja. Vorwerkin valmistusmenetelmät on myös kehitetty täysin vesipohjaisiksi jolloin haitallisia orgaanisia yhdisteitä ja aineita ei tarvitse käyttää. Mm. näiden seikkojen vuoksi Vorwerkin matot ovat hajuttomia ja allergiaystävällisiä. Hajuttomuus on selkeä osoitus siitä, ettei matoista pääse vahingollisia aineita sisäilmaan.   

MALLISTO

KOKOLATTIAMATTOMALLISTO – MONIPUOLINEN VALIKOIMA TEKSTIILIMATTOJA

Fascination – made by Vorwerk

Vorwerk Fascination tekstiilimattomallisto sisältää silmukkapintaisia, aukileikattuja ja kierrettyjä mattolaatuja. Oheisista linkeistä pääset tutustumaan eri laatuihin ja väreihin.

Allegro

Tutustu

Amiru

Tutustu

Campus

Tutustu

Corvara

Tutustu

Gattea

Tutustu

Hermelin

Tutustu

Larea

Tutustu

Lyrica

Tutustu

Merida

Tutustu

Modena

Tutustu

Myrana

Tutustu

Nutria Comfort

Tutustu

Parma

Tutustu

Safira

Tutustu

Terzo

Tutustu

Viola

Tutustu

Kaikista laaduista myös irtomattoja

Mikäli et halua mattoja kokolattiapinnalle voidaan ääntä vaimentavat ja pehmeät lattiaratkaisut toteuttaa myös suurempina irtomattoina. Kaikista Fascination malliston mattolaaduista voidaan tehdä myös halutun kokoisia irtomattoja erilaisilla nauhakanttaus- ja reuna-ommelvaihtoehdoilla. Reunaommeltujen irtomattojen maksimikoko on 5x6 m ja minimikoko 1 m2. Erikoismuotoisten mattojen toteutus tulee kysyä aina erikseen.

Löysitkö jotain mielenkiintoista?

Täydelliset Fascination mallistot löydät mm. seuraavilta jälleenmyyjiltä ja muistathan, että aidot Vorwerkin tekstiilimatot tunnistat aina maton pohjassa olevista Vorwerk logoista.

Mikäli löysit sinua kiinnostavia vaihtoehtoja eikä jälleenmyyjä sijaitse lähelläsi voimme myös postittaa sinulle kaksi mallipalaa veloituksetta. 

Miksi valita kokolattiamatto?

Vorwerkin tektiilimatoilla miellyttävämpi asuinympäristö 

  • Miellyttävä ja pehmeä jalan alla
  • Vähemmän melua - parempi akustiikka ja askeläänenvaimennus
  • Lämmin lattia – matot toimivat eristeenä kylmää aluslattiaa vasten ja poistavat lattiasta tuntuvaa vetoa. Tekstiilipohjaiset Vorwerkin tekstiilimatot soveltuvat asennettavaksi toki myös lattialämmityksen päälle.
  • Säästää energiaa – mikäli huoneeseen on asennettu tekstiilimatto ei lämpötilan lasku 1-2 C asteella aiheuta ongelmia ja lattia tuntuu edelleen miellyttävältä.   Kun jaloilla on lämmin, ihminen pitää huonetilaa lämpimämpänä kuin se onkaan. Tutkimusten mukaan jo yhden asteen lasku huonelämpötilassa merkitsee n. 5 % säätöä lämmitysenergiakustannuksissa.
  • Vähentää sisäilman pölypitoisuutta. Allergialuokiteltu ja oikeaoppisesti hoidettu Vorwerk –tekstiilimatto pitää ilman puhtaana, koska pöly ei leijaile huoneilmassa vaan pysyy matossa kunnes se poistetaan matosta imuroimalla
  • Turvallinen ja elastinen lattia – maton päällä kulkeminen on erittäin turvallista eikä lattia ole märkänäkään liukas. Pehmeämpi lattia suojaa myös selkärankaa ja niveliä.  

Kokolattiamattojen toimitus

Matot toimitetaan tarvittaessa myös suoraan kotiosoitteeseesi (vastaanottajan tulee olla paikalla).

Sovi tarkemmista yksityiskohdista jälleenmyyjän kanssa tai Travico Oy puh. (09) 477 0780

Useimpien Vorwerk laatujen toimitusleveydet ovat 400 cm ja 500 cm joten matto päästään usein asentamaan saumattomasti.

Kokolattiamattojen asennus

Vorwerkin tekstiilipohjaiset tekstiilimatot voidaan käyttötarkoituksen mukaan kiinnittää mattoteipillä, grip tarra-asennusliimalla tai dispersioliimalla. Liiman tulee olla M1 päästöluokiteltua. Mikäli matot kiinnitetään portaisiin kysy ohjeet erikseen. Varmista myös tällöin, että valitsemassasi laadussa on myös porrasluokitus. Hengittävänä materiaalina Vorwerkin tekstiilimatot soveltuvat myös kellaritiloihin.

Lisätietoja Travico Oy puh. (09) 477 0780

Kokolattiamattojen hoito

Vorwerkin tekstiilimattojen pintaa ei tarvitse laittaa (ei saa) mitään ns. suojaavia käsittelyjä. Matot imuroidaan mattotyypin mukaan joko harjaavalla mattoimurilla/suulakkeella tai tehokkaalla imurilla joka on tarkoitettu myös tekstiilipintojen hoitoon. Mikäli kodissa on lemmikkieleäimiä tulee matot imuroida aina pyörivillä suulakkeilla varustetulla mattoimurilla.

Lisätietoja ja tarkemmat hoito-ohjeet Travico Oy puh. (09) 477 0780

Mallisto Edut Ohjeet