travico.fi

Mitä uutta

ASENNUS ILMAN LIIMAA - FLOTEX NEXT MATTO

Helppo ja nopea asennus vanhojen pintojen päälle tai tiloihin joissa liimaus ei ole mahdollista. Flokatun lattian ainutlaatuiset ominaisuudet ilman liimaa.

SUUNNITTELUAPUA TEKSTIILILAATTAPROJEKTEIHIN!

ShawContract Visualization palvelu auttaa havainnollistamaan miltä tekstiililaatat näyttäisivät sinun projektissa. 2D/3D kuvista on apua myös määrälaskennassa ym.

Hotelli Tornin Colaris käytävämatot

Sisustusarkkitehti Joanna Laajiston suunnittelemat Torni hotellin käytävämatot toteutettiin Colaris valmistusmenetelmällä.

Uusi Flotex by José Medina Galeote mallisto

Espanjalaisen taiteilijan José Medina Galeoten suunnittelema mallisto sisältää kymmenen ainutlaatuista Flotex kuosia.

Uudet kalanruotokuvio komposiittilankut 21 dB äänenvaimennuksella

Uusi Designflooring rigid core komposiittivinyylimallisto sisältää uusia laatuja ja sävyjä sekä uivana asennettavat 21 db kalanruotolankut

Liimaton ja äänetön lattiaratkaisu - Dfi komposiittilattiat

Dfi komposiittivinyyleissä on integroitu ääntävaimentava 19 dB pohjarakenne. Liimaton asennus sekä ainutlaatuinen rakennelujuus (ei lukkoponttivinyyli) mahdollistavat asennuksen usein myös suoraan vanhan pinnan päälle kuten esim. keraamisten laattojen, puulattian jne. päälle. Käyttökohteina mm. koulut, oppimisympäristöt, liike- ja vapaa-ajantilat sekä toimistot.

Uusi kolmiulotteinen ja kohokuvioitu Flotex Cityscape laattamallisto on nyt saatavilla.

Uudet kolmiulotteiset "kohokuvioidut" Flotex Cityscape ja Color embossed laattamallistot. Laattojen koko 50x50 cm ja 25x50 cm. Kohokuvioituja laattoja on nyt saatavilla myös Metro Organic ja Glass kuoseilla.

Flokatut flotex -matot nyt Zero emission nollapäästöluokituksella

Flotex Color ja Linear malliston matot nyt Zero Emission luokituksella.

Lue Projektiuutisten juttu Attendo Holstinpuiston hoivakodista Jyväskylässä

Kohteessa akustoivat Life & Care Debolon -vinyylilattianpäällysteet. Debolon Life & Care mattoja on toimitettu jo lähes 100:aan hoivakohteeseen Suomessa.

Brintons QuickWeave -mallisto

Brintons Quick Weave malliston laaduilla ja väreillä nopeat toimitukset 80/20 villamattoprojekteihin. Värivaihdosten minimimäärä on ainostaan 20 m2 ja valittavana on viisi eri laatua käyttötarkoituksen mukaan. Käyttökohteina hotellit ja ravintolat sekä näyttävät irtomatot.

Uusi Vorwerk -tekstiililaattamallisto!

Uusi Vorwerk Freeform Sonic SL -tekstiililaattamallisto on pian saatavilla. Kaikissa Vorwerkin laatoissa on vakiona hengittävä ja ääntä maksimaalisesti vaimentava Sonic SL -tekstiilipohjarakenne. Laatat eivät sisällä bitumia tai bitumisekoitteita.

Flotex Visionin digitaalinen maailma.

Tutustu yli 600 kuosivaihtoehtoon neljällä helpolla askeleella